Chris Avellone blir med på Original Sin 2-utviklingen

Bildet over viser hvor glad Swen Vincke, sjefen for rollespillutvikleren Larian, blir når Chris Avellone sier ja til å skrive for spillet deres.

Chris Avellone har blitt en slags legende innenfor rollespillmiljøet, etter å ha jobbet med spill som Fallout 2, Planescape: Torment, Knights of the Old Republic II og Fallout: New Vegas. Nå har han forlatt Obsidian, og blitt en slags frilans-rollespillutvikler.

Jobben på Divinity: Original Sin 2 fikk han tilbud om etter at folkene på det notoriske rollespillforumet RPG Codex satte i gang en kampanjje for å gjøre ham til et «stretch goal» for folkefinansieringen av spillet. Ikke vet jeg hvordan de gjorde det, men de fikk det til – som du kan se i videoen under:

Avellone er imidlertid ikke den eneste «utenforstående» som vil bidra til spillet. CD Projekt Red, skaperne av The Witcher-serien, bidro med så mye penger til folkefinansieringskampanjen at de nå skal skape en egen figur for spillet.

Kampanjen har forresten nådd godt over 1,6 millioner dollar, og dermed litt mer enn originalmålet på 500 000 dollar. Det er fire dager igjen, om du ønsker å bidra.

3 kommentarer om “Chris Avellone blir med på Original Sin 2-utviklingen”

 1. Codexen slår til igjen! Håper dette betyr at Original Sin 2 er mer seriøs og har mindre belgisk humor, som jeg har store problemer med i alle Larians spill.

  Svar
  • Tja, synes humoren er noe av det som gjør Divinity-spillene sjarmerende og unike. Det er selvfølgelig topp at Chris Avellone blir med, men jeg forventer at Larian holder fast ved sin egenart.

   Svar
 2. Dette kommer bare til å få det som ikke er skrevet av ham til å virke desto mer amatørmessig. Stakkars Larian kan ikke vinne. :p

  Men godnyhet da, hjelper litt på Kirill-mangelen…

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.