Jim Power relanseres på Steam

Piko Interactive ser ut til å ha skjønt hvordan gamle spill bør relanseres. Når nittitallsplattformeren Jim Power: The Lost Dimension dukker opp på Steam om et par dager, inkluderes følgende: Originalversjonen for PC, originalversjonen for SNES, en forbedret versjon av SNES-utgaven og en forbedret versjon av SNES-utgaven som har fått en rekke spillbarhetsjusteringer. Ah, og så lover de å gi oss den aldri tidligere utgitte Sega Mega Drive-utgaven i en gratis oppdatering.

Spillet ser ut til å ha egne romskipsekvenser.
Spillet ser ut til å ha egne romskipsekvenser.

Jeg har aldri testet Jim Power selv, men forstår at det er et plattformspill med elementer fra skrollende skytespill. Grafikken er fargerik og veldig nittitalls (på en god måte), og at det er Turrican-komponisten Chris Hüelsbeck som har laget musikken er en bonus.

The Lost Dimension er forøvrig et annet spill enn Jim Power in Mutant Planet, som opprinnelig kom til Amiga, Atari ST og Amstrad CPC (den plattformen hadde du glemt, ikke sant?). Men spillet har visstnok både nivåer og andre elementer hentet mer eller mindre direkte fra Mutant Planet.

Utviklerne snakker også om å relansere en «høykvalitetsversjon av lydsporet» og en 8-bits NES-versjon av spillet som betalt innhold. Her er en «longplay»-video av SNES-utgaven (den infernalske parallax-skrollingen er visst noe Piko Interactive skal ha fikset på i nyversjonen):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.