Might and Magic Heroes VII er ute nå

Det er klart for det syvende spillet i rekken av Heroes of Might and Magic-spill – eller Might and Magic Heroes VII som det heter nå. Dette er et av spillene jeg så fram til denne måneden, og jeg gleder meg til å ta fatt på det.

I det turbaserte strategispillet finner vi de seks fraksjonene Haven, Necropolis, Stronghold, Sylvan, Academy og Dungeon. De tre førstnevnte ble med over fra Heroes VI, mens Sylvan, Academy og Dungeon dukket sist opp i femmeren. Man kan også kose seg med spillet sammen med venner (og ukjente), ettersom det blir flerspillermuligheter både lokalt og på nett.

Heroes VII combat
Fra en av slagmarkene i spillet.

De første anmeldelsene av spillet er allerede ute – Softpedia gir spillet 8 av 10, og mener det er det beste spillet i serien siden den originale triologien. We Got This Covered gir derimot bare 6 av 10. De føler blant annet at spillet er for dårlig tilpasset nye spillere av serien, samt at det visuelle ikke er helt på topp.

Spillet er tilgjengelig på Steam til 419 kroner (vanlig utgave, deluxe koster 499 kroner), men dessverre må man uansett bruke Ubisofts eget Uplay-system.

Under finner du en video som går gjennom den viktigste informasjonen om Might and Magic Heroes VII.

2 kommentarer om “Might and Magic Heroes VII er ute nå”

  1. Det kommer allerede ut i dag, ja? Kommer ikke over at de har gått over til å kalle det Might & Magic Heroes…….Blir kjøpt på tilbud, dels pga Uplay, og dels fordi jeg har mistet litt troen på serien.

    Svar
  2. Det får grei score på Metacritic, 75/100 så lang i snitt – og 8.2 så langt av brukere. Men på Steam user reviews hagler kritikken. Buggete, kræsjer hele tiden, elendig grafikk, multiplayer som ikke funker… etc etc. :| Har ennå ikke kjøpt det selv, 419kr er mye syns jeg for noe som slettes ikke virker som noen AAA-tittel.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.