Secret Legend ser nydelig ut

Secret Legend er et Zelda-inspirert spill under utvikling av én enkelt indie-utvikler, Andrew Shouldice. Det ser rett og slett utrolig lekkert ut, med isometrisk, lavpoly-grafikk og deilige, klare farger.

Jeg vet ikke så veldig mye om spillet – John Walker på Rock, Paper, Shotgun har skrevet en sniktitt der han beskriver det som en modernisering av de tidlige Zelda-spillene. Du dreper monstre, finner utstyr og mynter, og forbedrer figuren din. Walker beskriver i tillegg kampsystemet som overraskende taktisk og utfordrende.

Ellers virker det som at Secret Legend er veldig tidlig i utviklingen, og det har heller ikke fått noen lanseringsdato.

Det offisielle nettstedet er temmelig tomt for øyeblikket, men i tillegg til RPS-sniktitten kan du lese en liten sak om spillet på Killscreen. Oh, og her er en flott liten Vine-snutt:

En kommentar om “Secret Legend ser nydelig ut”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.