The Journey Down med suksess på Kickstarter

The Journey Down er et episodebasert svenskutviklet pek-og-klikk-eventyr. Den første episoden ble lansert tidlig i 2012, og jeg likte den ganske godt (du kan lese anmeldelsen min på Gamer.no). Episode to kom i fjor, og nå holder de svenske skaperne på med å folkefinansierer den tredje episoden.

Kampanjen på Kickstarter har nylig passert målet sitt på 300 000 svenske kroner, så dermed ligger alt til rette for at spillet skal lanseres som planlagt, i september 2016.

The Journey Down henter blant annet inspirasjon fra afrikansk kultur og klassiske noir-filmer, og byr på et ganske unikt og spennende spillunivers. Det minner sånn sett litt om klassiske Grim Fandango. I anmeldelsenav den første episoden konkluderte jeg blant annet slik:

– Spillet preges av en lun og munter atmosfære, med en egen visuell stil og massevis av herlig bakgrunnsmusikk. Jeg kan telle antallet ganger det fikk meg til å le på én hånd, men til gjengjeld gikk det sjeldent særlig langt mellom hvert smil.

Her er traileren fra episode én:

Og episode to:

De to første episodene finner du på Mac, PC, Linux og iOS. Sjekk det offisielle nettstedet for mer.

En kommentar om “The Journey Down med suksess på Kickstarter”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.