Chaos Reborn er ute nå

Chaos Reborn er en oppfølger til åttitallsklassikeren Chaos, den første store suksessen til skaperen av XCOM. Nå er spillet ferdigutviklet.

Britiske Julian Gollop er antakeligvis mest kjent for XCOM, men han har også klassikere som Laser Squad og Chaos på rullebladet. Sistnevnte er et turbasert strategispill der du styrer en magiker, som ved hjelp av påkalte soldater og fabeldyr, magiske angrep og taktisk manøvrering må ta knekken på motspillerens magiker.

Det er litt bedre grafikk her enn i Chaos for ZX Spectrum.
Det er litt bedre grafikk her enn i Chaos for ZX Spectrum.

Chaos Reborn er en oppfølger til Chaos, og konseptet er det samme. I likhet med originalspillet er Chaos Reborn antakeligvis best når man spiller sammen med andre, men det skilter også med en slags kampanjemodus der du må kjempe deg gjennom ulike oppdrag og oppgradere magikeren din underveis.

Flerspillermulighetene inkluderer nettbaserte mesterskap og rangeringslister, samt «offline»-kamper med opp til fire spillere på samme maskin. Her kan man også ta med datamotstandere.

Spillet har vært i «early access» en stund, og blitt finjustert og blankpolert basert på spillernes tilbakemeldinger. Ferdigutgaven inneholder blant annet et sett med øvingsoppdrag, for nye spillere. Gollop og gjengen i Snapshot Games lover at selv om den ferdige versjonen nå er lansert, har de fortsatt planer om større oppdateringer i de kommende månedene.

Spillet er ute for Windows, MacOS, Linux og SteamOS.

En kommentar om “Chaos Reborn er ute nå”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.