Vertiginous Golf gratis på Steam de neste 24 timene

Det dystopiske steampunkminigolfeventyrspillet (puh!) Vertiginous Golf er gratis på Steam de neste 24 timene.

Indiespillet ble lansert i mars 2014, og har høstet gode kritikker blant Steam-brukerne.  Det ser ut som et morsomt spill man blant annet kan spille med vennene sine i lokal flerspiller. Med andre ord: Det virker absolutt som det er verdt den nåværende prisen på kroner null (!).

Gratistilbudet varer som nevnt i 24 timer, fram til i morgen klokken 18:00. Her er det bare å skaffe seg spillet først som sist. Og er du misfornøyd, ja – da kan du få pengene tilbakebetalt om du har spilt mindre enn to timer de første fjorten dagene etter kjøpet. Men tapt tid refunderes dessverre ikke.

Hvis du skulle være så uheldig å være for sent ute, får du likevel 50% rabatt fram den neste uken, men det er jo ikke sikkert det er like attraktivt.

Forrige måned ble for øvrig grøsseren Amnesia: The Dark Descent gitt ut gratis i et lignende tilbud. La oss håpe trenden fortsetter!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.