Klassiske fantasy-eventyr i The King’s Challenge

Har du gode minner fra Sierras eventyrspill? Da kan du følge med på The King’s Challenge.

Skaperne av det Quest for Glory-inspirerte eventyrspillet Quest for Infamy er snart ferdige med sitt neste spill, The King’s Challenge. Dette er et pek-og-klikk-eventyr laget i samme stil som de klassiske eventyrene på nittitallet, der du spiller en skald ved navn Finn som bestemmer seg for å delta i den årlige konkurransen The King’s Challenge.

Tenk på alle insektene som bor i det treet!
Tenk på alle insektene som bor i det treet!

Dette er en konkurranse holdt av en alvekonge, og målet er å finne ut hvem som er kongerikets største helt.

Spillet skilter med over 80 håndtegnede skjermer, 25 figurer å snakke med og utvilsomt mengder av nøtter som må løses. Du må blant annet bruke den magiske lutten din i mange av gåtene – ved å spille syv forskjellige låter på denne kan du manipulere omgivelsene på ulike måter. Litt Loom-aktig, med andre ord.

The King’s Challenge blir det første i en serie eventyrspill satt til samme univers. Finn (hihi) mer informasjon på det offisielle nettstedet, og gi spillet en Greenlight-stemme på Steam. Lanseringen vil forhåpentligvis finne sted senere i år. Video:

2 kommentarer om “Klassiske fantasy-eventyr i The King’s Challenge”

  1. Støttet Kickstarteren, siden de ga meg en GOG-nøkkel etter Quest for Infamy-kampanjen, så jeg satser på de gir meg det denne gangen også. Skjønner ikke helt hvorfor de må gjennom Greenlight på Steam, da. De har jo allerede et spill på Steam, og dette ser 1000 ganger bedre ut enn det meste av rælet som slippes på Steam for tiden.

    Svar
  2. Så denne er fra Kickstarter #2? Jeg spilte vel gjennom Quest for Infamy først etter det, eller ville jeg nok ha hoppet på den!

    Og kommer til å bruke resten av dagen på å prøve å huske hva den musikken i traileren minner meg om….noe Genesis? Nei, Dire Straits! Det gikk jo fort. :p

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.