Life is Feudal får snart full lansering

Et av de mer populære sandkassespillene på markedet nærmer seg slutten på «early access»-tiden. Dette feires med Sean Bean-trailer.

Life is Feudal er et sandkassespill satt til en middelaldersk verden, der spillerne må samarbeide for å overleve. Handlingen foregår i verdener som er på 9 kvadratkilometer, der spillerne kan bygge landsbyer og byer, forme landskapet som de vil og kjempe mot hverandre for å få fatt i naboens ressurser. Det støtter opp til 64 spillere samtidig.

Spillet har blitt veldig populært under «early access»-perioden på Steam, selv om ikke alle brukeranmeldelsene er like positive.

Den 17. november kommer fullversjonen. Da loves spillerne en rekke ekstra forbedringer og tillegg, samt en forbedret grafikkmotor som støtter DirectX 11. For å feire lanseringen har utviklerne lansert en ny trailer, der de har fått skuespiller Sean Bean til å bable litt i bakgrunnen:

Traileren er egentlig forferdelig intetsigende, så her er en video som viser forskjellene på den gamle og den nye grafikkmotoren:

Det er ofte en viss forskjell mellom hvor kule disse sandkassespillene høres ut på papiret, og hvor godt de faktisk fungerer i virkeligheten. Har noen av dere prøvd Life is Feudal?

2 kommentarer om “Life is Feudal får snart full lansering”

  1. Virker som spillet er «en smule» uferdig, når toppanmeldelsen på Steam, som er fra forrige måned mener at det er en alphaversjon. Spørs om en ny grafikkmotor kommer til å endre mye på det. At dette spillet plutselig er «ferdig» er vel heller et tegn på at det dessverre er slutt på pengene.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.