Flere tusen år gammelt spill relansert på Steam

VooFoo Studios har gitt ut det lekre brettspillet Backgammon Blitz på PC.

Backgammon er et av de virkelig gamle brettspillene, og man kan spore spillets røtter tilbake til oldtidens Egypt. Derfor følte vi her på Spillhistorie at det var på sin plass å nevne at spillutvikleren VooFoo Studios nå har lansert Backgammon Blitz på Steam. Det hjelper selvsagt at spillet ser usedvanlig lekkert ut.

Backgammon Blitz er en trofast gjengivelse av brettspillet, med støtte for både lokal og nettbasert flerspiller, en læringsdel for nybegynnere og nettbaserte rangeringslister. Dessuten kan man spille i en egen blitz-modus, der utviklerne har lagt til «power ups» og annet for å øke spenningen.

Her er traileren:

Spillet er allerede tilgjengelig på PlayStation-formatene. Nå håper jeg at VooFoo også overfører PlayStation-spillet Pure Chess til PC. Personlig setter jeg stor pris på at tradisjonelle brettspill, kortspill og så videre blir gjort tilgjengelig på Steam.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.