Retro-racing i Race Online

Husker du Super Sprint, Indy Heat og SuperCars? Race Online vil gjenskape den klassiske 2D-opplevelsen.

Bilspill trenger ikke å være tredimensjonale, og på åtti- og nittitallet kom det flere populære 2D-bilspill der man så det hele fra fugleperspektiv. Mange av disse er fortsatt underholdende å spille. Race Online er et forsøk på å gjenskape moroa fra 2D-racerne, og i morgen lanseres spillet på Steam.

Billions and billions of tracks ... nei, vent, det var feil sak.
Billions and billions of tracks … nei, vent, det var feil sak.

Navnet indikerer kanskje et rent nettbasert flerspillerspill, men det er ikke tilfelle. Spillet har flere enspillermoduser, inkludert mesterskap, og støtter dessuten lokal flerspiller på samme maskin for opp til seks spillere (i tillegg til nettbasert flerspiller).

I tillegg skilter spillet med et enkelt baneredigeringsverktøy som skal gjøre det lett å lage egne baner. Disse kan distribueres via Steam Workshop. Det er 100 baner i spillet allerede.

Når Race Onlin lanseres i morgen, er det i «early access». Utviklerne sier at enspillerdelen stort sett er ferdig, men at de trenger mer tid på å teste og finpusse flerspillerdelen. Planen er at spillet skal forbli i «early access» i to måneder før den endelige versjonen lanseres. Obligatorisk trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.