Worms-aktig robotkamp i oldtidens Amerika

Var du på jakt etter et nytt, turbasert artillerispill, sa du? Da kan Mayan Death Robots være det du trenger.

For et par dager siden skrev jeg om Moonshot, et lekkert artillerispill der spillerne må sprenge hverandre i fillebiter ved hjelp av stridsvogner i verdensrommet. Men i motsetning til klassiske artillerispill som Worms og Scorched Earth, er Moon Shot et sanntidsspill. Det var åpenbart en skuffelse for den godeste Spillhistorie-leseren Godsaker, som kommenterte at han heller hadde ønsket seg et turbasert spill.

Da får vi håpe Mayan Death Robots faller mer i smak. I dette spillet styrer spillerne dødsroboter fra verdensrommet, som har kommet til Jorden for å drepe hverandre. Spillet er turbasert, men man tar turene samtidig og med begrenset tid hver tur.

Turbasert spill der du slipper å vente på tur.
Turbasert spill der du slipper å vente på tur.

I tillegg til å bruke en rekke forskjellige våpen til å ødelegge hverandres energigenerator, kan man for eksempel bygge hindringer på slagmarken. De ulike robotene har dessuten forskjellige egenskaper og muligheter.

Gudene skaper trøbbel

Uheldigvis for dødsrobotene, har de landet i maya-indianernes territorium. Dette har hisset opp de lokale gudene, som ikke er like pinglete som dagens guder. Hvis en gud bestemmer seg for å sette en stopper for robot-drepingen, kan det virke som spillerne bør vurdere å legge fiendskapen til side en stund, og heller samarbeide om å ta knekken på den sinte guden.

Spillet skilter med en flerspillerkampanje, samt lokal flerspiller og støtte for kamp mot datastyrte motstandere.

Hvis du synes Mayan Death Robots virker interessant, slipper du å vente spesielt lenge på å skaffe det. Lanseringen finner nemlig sted om cirka én time, ifølge Steam, og siden du utvilsomt leser denne saken i fremtiden kan du antakeligvis stikke innom Steam for å kjøpe spillet «nå». Trailer:

En kommentar om “Worms-aktig robotkamp i oldtidens Amerika”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.