Her er første glimt fra The Pillars of the Earth

Eventyrspillet basert på Ken Folletts roman begynner å ta form.

Det er cirka ett år siden tyske Daedalic annonserte at de hadde sikret seg rettighetene til å lage spill basert på romanen The Pillars of the Earth. Vi må fortsatt vente helt til 2017 før dette spillet faktisk dukker opp, men nå har de gitt ut en film med litt video fra spillet.

Som vi kan se, er det snakk om et tradisjonelt Daedalic-eventyr med håndtegnede figurer og todimensjonale miljøer. Handlingen foregår i middelalderens England, og intrigene rundt byggingen av det som skal bli landets største katedral.

The Pillars of the Earth kommer til PC, Mac, Linux, Xbox One, PlayStation 4 og mobile plattformer (alt, altså). Her har du videoen:

Det ser temmelig lekkert ut, spør du meg!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.