Actionspillet Neon Chrome søker Greenlight-støtte

Neon Chrome byr på skyteaction i fugleperspektiv, og ser definitivt bedre ut i bevegelse enn på skjermbildene.

Neon Chrome er et skytespill for opp til fire spillere, der man ser handlingen ovenfra. Spillet foregår i Cyberpunk-inspirerte miljøer, og skilter blant annet med «roguelike»-inspirerte elementer som tilfeldig genererte miljøer og utfordringer. I tillegg kan du få med deg en kamerat eller tre i lokal flerspiller.

Spillfigurene er også dataskapte, og hver har sine egne fordeler og ulemper. Heldigvis kan du alltid velge mellom tre figurer, slik at du forhåpentligvis slipper å ende opp med noe helt katastrofalt. Utviklerne påpeker uansett at forventet levealder er ganske lav i dette spillet, så det er ikke så farlig om terningene ikke spiller på lag.

Vil på Steam

Spillet søker for tiden støtte på Greenlight, der utviklerne håper å få nok stemmer til å kunne lansere det på Steam. Det virker ikke som de har veldig store problemer der så langt.

Neon Chrome ser litt rotete ut på skjermbildene, men når man ser det i bevegelse virker det langt mer interessant. Blant annet får man også se hvordan spillets miljøer er ødeleggbare, og hvor varierte fiendene og våpnene er. Ta en titt:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.