Sociable Soccer gir opp Kickstarter

Sensible Soccer-skaperens nye fotballspill søker utgiver i stedet.

For en stund siden skrev vi at Sensible Soccer-designeren Jon Hare ønsket å lage et nytt fotballspill i samme ånd. For å samle budsjett gikk han til Kickstarter, der han ba om 300 000 britiske pund. Kampanjen tok imidlertid aldri av, og det var klart fra et ganske tidlig tidspunkt at den ikke kom til å nå målet.

Nå har Hare og gjengen kansellert resten av folkefinansieringen. I stedet vil de bruke tradisjonelle midler for å få spillet til markedet, og de sier at de har blitt kontaktet av flere utgivere etter at kampanjen startet. De har imidlertid ikke tatt noen valg om hvilken rute de skal ta videre.

Min mistanke er at det første de bør gjøre nå, er å endre spillets navn. «Sociable Soccer» indikerer et spill som fokuserer på nettspilling og sosiale medier, mens virkeligheten var et spill med både rike enspillermuligheter og lokal flerspiller for opp til åtte spillere. Jeg tipper at navnet fikk en god del potensielle Kickstarter-backere til å snu i døra.

Vi får i alle fall håpe spillet blir laget, for som denne videoen viser ser det absolutt ut som spillet har fanget Sensible Soccer-følelsen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.