Bygg dine egne romskip i Defect

Men ikke gjør dem for gode. Du må nemlig nedkjempe kreasjonene dine senere.

Defect: Spaceship Destruction Kit er et todimensjonalt romspill der du ser handlingen «ovenfra». Spillets kjerne er et svært fleksibelt redigeringsverktøy som lar deg designe dine egne romskip. Disse må du så bruke for å utføre oppdrag. Men når et oppdrag avsluttes, vil mannskapet gjøre mytteri og sparke deg ut i rommet. Dermed må du designe et nytt romskip, for å ta knekken på mytteristene.

Det er det frekkeste.
Det er det frekkeste…

Dette betyr at du må tenke fremover når du designer romskipet ditt. På den ene siden må du sikre at det faktisk fungerer godt nok til å ta knekken på målet ditt, men på den andre siden må du tenke på at dette romskipet blir målet etterpå. Så det kan ikke være usårbart. Kanskje det til og med bør ha en slags defekt eller svakhet som du kan utnytte deg av.

Utviklerne skryter av at du kan lage alt fra små jagere til romstasjoner på størrelse med små måner, så vi kan vel forvente at alle som spiller Defect vil prøve seg på en gjenskapning av Death Star-scenariet fra Star Wars på et eller annet tidspunkt.

Lanseringsdato: I morgen («early access»). Plattform: PC/Mac (snart: Linux/SteamOS/iPad/Android-nettbrett). Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.