Suksess på IndieGoGo for rollespillet Indivisible

Med få dager igjen av en lang kampanje har det sideskrollende rollespillet kommet i mål.

Indivisible er et sideskrollende actionrollespill fra skaperne av slåssespillet Skullgirls. Det er fullstappet av flott 2D-grafikk, men utover dette ser det ikke ut til ha så mange likhetstrekk med studioets forrige spill. Indivisible skal være inspirert av spill som Super Metroid og Valkyrie Profile, og foregår i en svær verden inspirert av mytologi fra den sørøstlige delen av Asia.

Nice.
Nice.

Spillet følger Ajna, ei jente som har vokst opp med faren sin i en liten landsby. Når denne blir angrepet, finner hun ut at hun har evnen til å absorbere andre individer – og påkalle disse igjen når hun havner i fare. Siden dette er et actionrollespill, kan hun regne med å havne i fare ganske ofte.

For å få budsjett til å lage Indivisible har skaperne i Lab Zero Games kjørt en folkefinansieringskampanje på plattformen IndieGoGo. Den har gått i nesten 60 dager, og akkurat kommet i mål. Spillutgiver 505 Games skal etter planen investere resten av beløpet utviklerne trenger, men ville kun gjøre det på den betingelsen at folkefinansieringen lykkes.

Det er fortsatt et par døgn igjen av kampanjen. Spillet skal etter planen komme til de tre PC-formatene, samt PlayStation 4. Her er hva utviklerne har å si om Indivisible:

Spillets musikk lages av japanske Hiroki Kituka (bl.a. Secret of Mana), og her er et eksempel:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.