Double Fine vil folkefinansiere Psychonauts 2

Tim Schafer og gjengen har startet kampanje på folkefinansieringsnettstedet Fig.

Double Fines debutspill, Psychonauts, er en av de mest omtalte kultklassikerne fra denne siden av tusenårsskiftet, og etter mye om og men kan spillet nå få en oppfølger. Den populære utvikleren har nemlig startet en folkefinansieringskampanje på deres egen portal, Fig.

Over til deg, Tim Schafer:

Utvikleren ber altså om 3,3 millioner dollar fra folket, og har i skrivende stund samlet inn 642 000 dollar. I tillegg vil de jobbe med investorer samt en ekstern partner (kan det være Markus Persson, som tidligere skrøt av å ville finansiere spillet? Eller Steam, med tanke på at Gabe Newell faktisk er med i videoen?), og spytte inn en god slump penger selv.

Konseptskisse fra Psychonauts 2.
Konseptskisse fra Psychonauts 2.

Hvis alt går etter planen, skal spillet lanseres til høsten 2018 (siden vi snakker om Double Fine … høsten 2020?). Men i mellomtiden vil Double Fine og 2 Player Productions jevnlig lansere dokumentarfilmer fra bak scenene, slik .

Psychonauts er et surrealistisk plattformspill der handlingen foregår inne i de forvridde underbevissthetene til folk med ulike psykologiske «utfordringer». Dette resulterte i et svært variert og fantasifullt spill, der man aldri helt kunne vite hva som ventet på neste brett. Psychonauts var lenge ute av salg, men er nå å finne på de fleste digitale portaler.

Toeren blir antakeligvis mer av det samme, noe som sikkert er godt nytt. Her er traileren:

Og her er en slags «dette har vi laget før»-video fra Double Fine:

En kommentar om “Double Fine vil folkefinansiere Psychonauts 2”

  1. Håper virkelig de klarer målet. Men Fig? Liker ikke å måtte registrere meg enda et sted, men er vel like greit å gjøre det først som sist, siden Obsidian sikkert kommer til å folkefinansiere sitt neste prosjekt der også.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.