Se første glimt av Where the Water Tastes Like Wine

Dra på eventyr i de amerikanske sørstatene.

Where the Water Tastes Like Wine er et et eventyr ikke helt ulikt 80 Days, hvor du reiser rundt i en småsurrealistisk versjon av de amerikanske sørstatene. Der treffer du ulike mennesker, og opplever forskjellige historier inspirert av amerikansk folklore.

Spillet kombinerer et tredimensjonalt kart med 2D-illustrasjoner, og historiene i spillet skal være skrevet av en rekke ulike skribenter. Ta en titt på denne stilige traileren:

Hjernen bak spillet er Johnnemann Nordhagen, som har tidligere erfaring fra BioShock og Gone Home.

Jeg elsker spill med en klar kulturell identitet, og det ser dette spillet virkelig ut til å ha. På mange måter minner det meg litt om Kentucky Route Zero, som forøvrig får en ny episode snart. Mer informasjon om Where the Water Tastes Like Wine finner du på spillets nettsted.

 

En kommentar om “Se første glimt av Where the Water Tastes Like Wine”

  1. Liker grafikkstilen veldig godt! Får håpe de ikke tar altfor mye av Gone Home inn i dette spillet….. Heldigvis så jeg, som deg, at neste episode av Kentucky Route Zero snart ENDELIG er ferdig. Det var jaggu på tide.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.