Star Realms kan komme til Steam

Digital versjon av det kritikerroste brett/kortspillet med Greenlight-kampanje.

Star Realms er et romspill der hver spiller stiller med en kortstokk bestående av ulike romskip og spesialegenskaper, og må prøve å overvinne motspillerne. Spillet debuterte på brettspillmarkedet i 2014, og nå vil utviklerne gjerne distribuere en digital versjon på Steam. For å få det til må de gjennom Greenlight.

Spillet eksisterer allerede på PC og mobile plattformer, og kan kjøpes direkte fra utviklerne. «Core»-versjonen inkluderer en kampanje, lokal flerspiller og, selvfølgelig, muligheten til å spille mot andre via nettet. Det finnes også en ekspansjonspakke.

Såfremt folk stemmer på spillet på Greenlight, er planen å lansere den digitale versjonen på Steam tidlig neste år. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.