Gratis 2D-plattformer i god, gammel stil

Locomalito har spesialisert seg på å lage herlige indie-spill som føles som gamle konsollspill. Nå har utvikleren lansert sitt nyeste spill.

Indie-utvikler Locomalito har laget en rekke svært gode gratisspill, som alle er inspirert av fordums klassikere. Høydepunktet til nå er kanskje Maldita Castilla, et Ghosts’n’Goblins-inspirert plattformspill som dukket opp for et par år siden.

Nå har utvikleren lansert et nytt spill, ved navn The Curse of Issyos. Dette spillet er laget for å se og føles ut som et konsollspill fra tidsrommet 1987-1988, og er inspirert av spill som Vampire Killer, Rastan, Rygar og Ninja Gaiden. Handlingen er basert på gresk mytologi, og for presentasjonen har utvikleren også latt seg inspirere av Ray Harryhausen (så: animerte skjeletter).

Spillet er gratis, og kan lastes ned direkte fra Locomalitos nettsted. Det er også mye annet der som du bør ta en titt på når du først er i gang. Trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.