Bygg dine egne fly i SimplePlanes

Flysimulatorer er alltid gøy. Nå har indie-utvikleren Jundroo lansert sin egen, der man også får bygge flyene selv.

SimplePlanes er en slags flysimulator der man også kan konstruere sine helt egne flyvende maskiner. Det hele minner i grunnen litt om Kerbal Space Program – det er nemlig lett å skape ubrukelige maskiner som ikke duger til annet enn skrapmetall (se video i bunnen av artikkelen). Og dersom man ikke orker å lage fly selv (eller om man bare blir lei), så kan man laste ned over 100 000 ferdige fly fra utviklerens hjemmeside.

Spillet koster bare 86 kroner på Steam, men fram til julaften er det i tillegg 25% rabatt.

 

Relaterte innlegg

En kommentar om “Bygg dine egne fly i SimplePlanes

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.