Episodebasert rollespill i klassisk stil

Project Resurgence skal by på en historiedrevet rollespillopplevelse inspirert av nittitallets spill.

Nok et tradisjonelt rollespill prøver lykken på Kickstarter. Denne gangen er det et par amerikanske utviklere som jobber med det de beskriver som et kjærlighetsbrev til rollespillene sent på nittitallet, med stor frihet og massevis av dialoger og tekst.

Spillet foregår i en postapokalyptisk fantasiverden, der du må skape din egen spillfigur og legge ut på jakt etter informasjon om din mystiske fortid. Underveis vil du treffe på mulige allierte som du kan få med deg i gruppen din. Interessant nok skal spillet by på både turbasert kamp (med actionpoeng og så videre) og sanntidskamp med pause, og kan bytte mellom de to modusene når du vil.

For øyeblikket kalles spillet Project Resurgence. Det skal være episodebasert, og utviklerne har hentet inspirasjon fra populære TV-serier der hver episode har en selvstendig handling, men det samtidig er en overordnet historie man kan følge med på.

Her er Kickstarter-videoen:

Vi får satse på at animasjonene er midlertidige. Det er en stund tid til spillet etter planen skal slippes, tidlig neste år.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.