Vinteren kommer til Cities: Skylines

Paradox har annonsert ekspansjonspakken Snowfall.

Selv har jeg akkurat vært ute i minus 15 grader for å frese snø, så mer vinter har jeg ikke særlig mye behov for akkurat nå. Men kanskje jeg føler det annerledes når ekspansjonspakken Snowfall kommer til Cities: Skylines senere i år («snart», ifølge Paradox).

Snø ute, snø inne, snø i hjertet, snø i sinnet, snø, bare snø!
Snø ute, snø inne, snø i hjertet, snø i sinnet, snø, bare snø!

I Snowfall får vi en ny type vinterkart (altså tilsynelatende ikke dynamiske årstider), der vi blant annet vil oppleve økt behov for strøm når det er kaldt. Vi må også sende ut brøytebiler for å holde veiene snøfrie. Ellers loves vi ekstra muligheter for offentlig transport, inkludert muligheten til å bruke trikker.

Av skjermbildene legger jeg også merke til at det blir nordlys om natten, noe som kanskje ikke er helt uventet med tanke på at utvikleren stammer fra Finland.

I en gratis oppdatering som lanseres samtidig, får vi regn og tåke på standardkartene. Paradox lover mer informasjon om gratisoppdateringen snart. Her har du en trailer, som virker som den er cirka én måned forsinket:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.