The King’s Challenge lanseres neste uke

Quest for Infamy-utviklerne lanserer straks sitt nye pek-og-klikk-eventyr.

Order of the Thorne: The King’s Challenge er et pek-og-klikk-eventyr laget i samme stil som de klassiske eventyrene på nittitallet. Du spiller en skald ved navn Finn som bestemmer seg for å delta i den årlige konkurransen The King’s Challenge. Dette er en konkurranse holdt av en alvekonge, og målet er å finne ut hvem som er kongerikets største helt.

Dette bildet gir meg en ekte Sierra-følelse.
Dette bildet gir meg en ekte Sierra-følelse.

Spillet skilter med over 80 håndtegnede skjermer, 25 figurer å snakke med og utvilsomt mengder av nøtter som må løses. Du må blant annet bruke den magiske lutten din i mange av gåtene – ved å spille syv forskjellige låter på denne kan du manipulere omgivelsene på ulike måter.

Nå har utviklerne, som også står bak det Quest for Glory-inspirerte Quest for Infamy, annonsert at The King’s Challenge vil lanseres 26. januar, altså tirsdag neste uke. Det slippes på Steam, GOG, Humble Store og på deres eget nettsted.

The King’s Challenge blir det første i en serie eventyrspill satt til samme univers. Ta en titt på det offisielle nettstedet for mer informasjon. Her er en trailer:

2 kommentarer om “The King’s Challenge lanseres neste uke”

 1. Spilte bare demoen til Quest For Infamy, og synes bare det virket greit nok. Godsaker har vel klart å komme seg igjennom hele. Uansett støttet jeg Kickstateren, så det havner vel i backloggen min dette også. :P

  Svar
  • «klart å komme seg igjennom» får det til å høres ut som det var et slit! Var nok mer godsaker hele veien.
   (Var magiker så det ble litt walkthrough for magi-«oppskriftene» da, men det er en annen sak…)

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.