Flerspiller i Fallout: New Vegas

Ivrige moddere gir deg snart muligheten til å spille Fallout: New Vegas sammen med andre.

I går startet Mr. Mouse, en av utviklerne bak en ny flerspillermodifikasjon, en tråd på Reddit der han ber om personer som kan være behjelpelige med å teste eller utvikle flerspillerdelen. Han viser til at de er godt på vei med utviklingen allerede, og at de er klare for en offentlig test om ca to uker.

Påloggingsskjermen til hjemmesiden - ganske gjennomført.
Påloggingsskjermen til hjemmesiden – ganske gjennomført.

Noen forandringer er det foreløpig i forhold til «vanlig» Fallout. VATS-systemet er skrudd av – naturlig nok får en si, da dette normalt sett (nesten) fryser tiden for andre spillere. Pip-boy fungerer, men man blir da udødelig og immobilisert mens man bruker denne, i stedet for at spillet blir satt på pause. Vi er imidlertid usikre på om det blir noe begrensninger på bruken av denne, ettersom det da lett kan utnyttes i kamp med andre.

Når det kommer til nedlastbart innhold fra det originale spillet, vil dette ikke fungere i første omgang grunnet tekniske omstendigheter rundt hvordan disse lastes og påvirker spillet, men mulighetene vil bli undersøkt på et senere tidspunkt. Modifikasjoner som ikke endrer gjenstander eller områder i spillet skal likevel fungere fint, som for eksempel teksturpakker.

Mr. Mouse har lagt ut noen spørsmål og svar i denne tråden, der han bedyrer at modifikasjonen aldri vil koste penger, hverken i form av abonnement eller mikrotransaksjoner. Foreløpig vil alle samles på én stor europeisk server, men dersom det blir behov vil de vurdere å utvide med flere.

Hvis du ønsker å være med i testing av flerspillermodifikasjonen, kan du gå hit for å melde deg på. Under følger en hel del videoer fra utviklingen.


Kilde: Kotaku

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.