GOG lanserer egen «Early Access»-tjeneste

Fra før har Steam «Early Access». Nå lanserer GOG sin variant, «Games in Development».

Etter at Steam lanserte «Early Access» for snaue tre år siden, har det vært en massiv suksess for den digitale spillbutikken. I alle fall for dens egen del. Mange brukere har klaget over mengden av spill som slipper gjennom nåløyet, samt at kvaliteten og gjennomføringen av disse ikke bestandig er like bra. Flere spill blir aldri ferdige, eller holder aldri det de lover. En ting er sikkert, det har manglet et kvalitetsstempel på disse spillene. Fram til nå.

The Curious Expedition er ett av spillene som det går an å skaffe seg en DRM-fri, tidlig tilgang til.
The Curious Expedition er ett av spillene som det går an å skaffe seg en DRM-fri, tidlig tilgang til.

Nå lanserer nemlig den DRM-frie, digitale spillbutikken GOG.com sin egen versjon, kalt «Games in Development». På samme måte som hos Steam, kan man kjøpe tidlig tilgang til spill som er under utvikling. Den store tvisten her, er at det er GOG selv som håndplukker og kvalitetssikrer spillene som de mener er verdige å bli en del av tjenesten. De lover nemlig kvalitet over kvantitet.

Og ikke nok med det – man får også 14 dagers full returrett på spillene som er en del av den tidlige tilgangen. Ingen spørsmål blir stilt. Ved å bruke GOG Galaxy-klienten, får man også en tilbakestillingsmulighet, som lar deg laste inn tidligere versjoner av spillet dersom en ny oppdatering ødelegger for noe. Eller om man rett og slett bare vil spille en tidligere versjon for gøy eller nostalgi.

I første omgang har de lagt ut fem spill, alle med gode rabatter – og de fleste har dere nok hørt om fra før:

Og ja. Alle spill er selvsagt DRM-frie. Hvordan det kontrolleres hvis man bruker returretten sin på 14 dager vites ikke.

En kommentar om “GOG lanserer egen «Early Access»-tjeneste”

  1. Project Zomboid trodde jeg var forlatt, men Curious Expedition ser jo frisk ut.

    Starbound punget jeg ut for i pre-order fasen så den har jeg på steam. Synes de kan gi meg en GOG-kode også for å være snille. :p (Spesielt siden det var så dårlig i forhold til Terraria sist jeg prøvde det…)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.