Revolution samler (nesten) alle spillene sine i stor boks

Eventyrspillutvikleren feirer 25 år med fysisk samlerutgave.

Britiske Revolution har lang fartstid i bransjen. I dag er de nok mest kjent for Broken Sword-serien, men de debuterte med et svært nytenkende eventyrspill ved navn Lure of the Temptress, før de slo til med en av nittitallets største klassikere – Beneath a Steel Sky. Mot slutten av tiåret lanserte de også det mer ukjente In Cold Blood.

Revolution sto også for den glimrende Amiga-versjonen av King’s Quest VI, og har noen andre lisensprodukter på samvittigheten. Disse får imidlertid ikke plass i den nyannonserte samlerboksen Revolution: The 25th Anniversary Box. Pakken kommer med følgende spill:

 • Broken Sword 1 – Shadow of the Templars
 • Broken Sword 1: Director’s Cut
 • Broken Sword 2 – the Smoking Mirror
 • Broken Sword 2: Remastered
 • Broken Sword 3 – the Sleeping Dragon
 • Broken Sword 4 – the Angel of Death
 • Broken Sword 5 – the Serpent’s Curse
 • In Cold Blood
 • Beneath a Steel Sky
 • Lure of the Temptress

Boksen inneholder også tegneserier, plakater, lydspor, en USB-pinne med omfattende bak-scenen-materiale pluss en to timer lang videodokumentar om selksapets historie. Den lanseres 11. mars på PC, og distribueres både i Storbritannia og Europa forøvrig av Koch Media. Vi får håpe den blir tilgjengelig i norske butikker. Her er en trailer:

PS: Hvor blir det av Beneath a Steel Sky 2, Revolution?

En kommentar om “Revolution samler (nesten) alle spillene sine i stor boks”

 1. Oooooh, denne vil jeg ha! Støttet Broken Sword 5-Kickstarteren med såpass mye loff at jeg fikk med en veldig stilig bok. Denne var av såpass høy kvalitet at jeg har store forhåpninger til at de kan lage en veldig bra samlepakke.

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.