Det lekre skytespillet Hard Reset får nyversjon

Cyberpunk-skytespillet Hard Reset kommer til de nye konsollene (og PC) i forbedret utgave.

Hard Reset ble opprinnelig lansert på PC for noen år siden, og imponerte med svært lekker grafikk samtidig som det skiltet med forfriskende «gammeldags» skyte-action. Det var debutspillet fra polske Flying Wild Hog, som i ettertid har fått mye ros for sin nytolkning av 3D Realms-klassikeren Shadow Warrior.

Lekre miljøer.
Lekre miljøer.

Mange kritiserte Hard Reset for å være litt i korteste laget, noe som fikk utviklerne til å utvide kampanejen med flere oppdrag i ettertid. Originalanmeldelsen min på Gamer.no er derfor ikke helt representativ for spillet slik det til slutt endte opp.

Ny utgave

Nå har utgiveren Gambitious annonsert Hard Reset Redux, en forbedret utgave av Hard Reset som kommer til både PC, Xbox One og PlayStation 4. Spillet skal få en oppgradert grafikkmotor, en rebalansering av vanskelighetsgraden, samt nye fiender og våpen (inkludert en cyber-katana). Raskere lastetider og muligheten til å hurtiglagre loves vi også.

Vi vet ikke når spillet skal lanseres, annet enn at det kommer «snart». Mer informasjon finner du hos Gambitious. Her er annonseringstraileren:

Flying Wild Hog jobber forøvrig også med Shadow Warrior 2, som skal lanseres i løpet av året.

En kommentar om “Det lekre skytespillet Hard Reset får nyversjon”

  1. Kan nok ikke se gameranmeldelsen pga den vanlige popupfrekkheten (som ikke blir borte selv om jeg deaktiverer både ghostery og adblock, men nok om det). Når det er sagt så har jeg jo spilt Hard Reset selv, riktignok bare 1.4 timer om jeg skal tro Steam (kan det være riktig da?), så har jo en idé om hvordan det er. Husker jeg likte det i starten iallfall, bl.a. det at man kunne oppgradere egenskaper om ikke det var våpenoppgraderinger.

    Men det varte tydeligvis ikke lenge, selv om jeg er uenig i tallet fra steam! Jeg ser den er -80% på steam nå også (som vanlig).

    Saken her gir meg egentlig mer lyst til å reinstallere E.Y.E: Divine Cybermancy da. :p

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.