Dual Gear kombinerer action og turbasert strategi

Thailandsk utvikler lager mech-strategi inspirert av japanske klassikere.

I Dual Gear styrer du en gruppe svære, tobeinte kamproboter. Du får en viss mengde actionpoeng per robot per tur, men i stedet for å peke dem rundt på kartet fra fugleperspektiv, som i XCOM-spillene, styrer du dem som i et actionspill.

Stilig grafikk.
Stilig grafikk.

De individuelle robotene dine kan skreddersys etter dine ønsker, og i tillegg til at du kan forandre egenskapene deres kan du også gi dem din egen visuelle stil. En robot har muligheten til å bære en rekke ulike våpen, og alle våpnene har egne spesialegenskaper som robotene kan bruke i kamp.

Spillet ser også ut til å få en XCOM-aktig kampanje der du må ta ulike oppdrag rundt om i verden, rekruttere nye piloter, og så videre.

Om du liker ideen kan du støtte utviklerne med en stemme på Steam Greenlight, eller noen kroner på folkefinansieringsplattformen IndieGoGo. Spillet skal etter planen lanseres i april neste år, men allerede nå kan du laste ned en spillbar demo for å sjekke hva det hele dreier seg om. Her er en trailer:

Og her kan du se spillet i aksjon:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.