Urban Empire kombinerer bybygging med politikk

SimCity møter House of Cards i dette nye bybyggerspillet.

Klassiske bybyggerspill som SimCity og Cities: Skylines gir deg rollen som en slags diktator – du kan gjøre en elendig jobb, men det får ingen konsekvenser for din egen stilling som borgermester. I tillegg er selve politikken nesten ikke-eksisterende – du kan iverksette politiske tiltak, men det er fortsatt ikke slik at du må slåss for å få sakene dine gjennom systemet.

Du må holde på makta.
Du må holde på makta.

Urban Empire er et nytt bybyggerspill fra Kalypso Media og Fragment Productions, som ønsker å forandre på dette. Spillet starter ved den industrielle revolusjon, og lar deg spille gjennom 200 år med utvikling. Men du er ikke en udødelig diktator – i stedet leder du en mektig politikerslekt som må prøve å beholde makten hele veien gjennom spillet.

Spillet kombinerer bybygging med politikk, og du må hele tiden kjempe for bystyrets støtte. Underveis vil verden utvikle seg, og du vil ikke bare få tilgang til mengder av nye leketøy, men må også forholde deg til cirka 800 dynamiske hendelser som krever din oppmerksomhet. Disse dekker alt fra hippiebevegelsen til temaer som kvinnerettigheter og barnearbeid.

Urban Empire skal etter planen lanseres i løpet av årets tredje kvartal (juli-september). Her er den første traileren:

4 kommentarer om “Urban Empire kombinerer bybygging med politikk”

  1. Høres i utgangspunktet veldig interessant ut, men Kalypso lager vel ikke de dypeste strategispillene i disse dager, dessverre.

    Svar
  2. Mistet nok interessen når jeg kom til Kalypso! Har holdt meg unna Kalypso-spill jeg jeg måtte surre med Kalypso Launcher for ene Dungeons-spillet.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.