Se første spillvideo av Pantheon: Rise of the Fallen

Sent i går kveld streamet Brad McQuaid og teamet hans en veldig tidlig versjon av det kommende Everquest-inspirerte MMO-rollespillet.

I går skrev vi om Everquest, og hva er da mer naturlig enn å skrive om den spirituelle oppfølgeren, laget av samme mann som sto bak «originalen»? I går kveld demonstrerte nemlig utvikleren Visionary Realms litt over 100 minutter med gameplay fra Pantheon: Rise of the Fallen, foran tusenvis av ivrige følgere på Twitch.

I videoen ser vi utviklerne spille sammen, blant annet for å bekjempe stygge orker og vandøde. De svarer også ivrig på spørsmål fra publikum, og avslører blant annet at hver rase i spillet vil ha sin egen hjemby.

Hvis du gikk glipp av presentasjonen – noe du mest sannsynlig gjorde – kan du se den på nytt i videovinduet under.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.