Strandet på Europa i The Turing Test

Skaperne av Pneuma: Breath of Life vil sende oss til Jupiters måne i sitt neste eventyr.

The Turing Test er det neste spillet fra skaperen av gåteeventyret Pneuma: Breath of Life. Denne gangen har de satt handlingen til Europa, som er en av Jupiters måner. Dette er i virkeligheten en av de heteste kandidatene for liv i solsystemet vårt (sånn utenom vår egen planet, da), og i spillet har en ekspedisjons til månen ser det ut til at man funnet slikt liv.

Det er ganske kaldt på Europa.
Det er ganske kaldt på Europa.

Løs intrikate gåter

Du får rollen som ingeniøren Ava Turing, som har blitt strandet på Europa. Her må du forsøke å komme til bunns i mysteriet, samtidig som du løser gåter designet på en slik måte at kun et menneskelig intellekt kan løse dem. En Turing-test er som kjent en test designet for å finne ut om en kunstig intelligens kan fremvise intelligent adferd, så det kan jo være Ava Turing ikke er helt som hun virker.

Utviklerne skryter i alle fall av at spillet får massevis av intrikate nøtter, og lar deg manipulere store strukturer og ta kontroll over en rekke intelligente maskiner. Alt dette skal være vevd inn i en kompleks historie om «menneskehetens kamp for kontroll», som de mener kun kan oppleves gjennom det interaktive mediet.

Spillet kommer til Xbox One og PC i august. Her er traileren:

2 kommentarer om “Strandet på Europa i The Turing Test”

  1. Ser unektelig flott ut. Jeg har faktisk ikke hørt om Pneuma: Breath of Life før. Regner ikke med du har spilt det? La det til ønskelista mi nå i alle fall.

    Svar
  2. Joda flott grafikk men den walkcycle animasjonen er noe av det dårligste jeg har sett på lenge. Teaseren gir også veldig lite. Hadde jeg ikke lest teksten hadde jeg nok ikke brydd meg – sånn sett så vekker teksten litt nysgjerrighet.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.