Obsidians nye rollespill er annonsert

I går avduket Obsidian og Paradox Interactive et nytt, episk rollespill kalt Tyranny.

Krystaller ser ut til å være populært i rollespill
Krystaller ser ut til å være populært i rollespill

Søndag skrev vi at det var klart for et nytt spill fra rollespillveteranene i Obsidian, med den svenske utgiveren Paradox Interactive på laget. Nå har de sammen trukket sløret av rollespillet Tyranny.

I motsetning til tradisjonelle rollespill, vil man i Tyranny være på den onde siden, der man i utgangspunktet er den høyre hånden til en slem og ond leder. Spillets hjemmeside har for øvrig det noe passende slagordet «noen ganger vinner ondskapen».

Regissør er Brian Heins, som tidligere har vært designer på South Park: The Stick of Truth, så man kan nok også forvente en del (mørk) humor innimellom  i alt det onde.

Kommer i løpet av 2016

Tyranny blir nok også å ha noenlunde samme spillmekanikker som i Pillars of Eternity, ettersom spillene ser ut til å benytte seg av samme spillmotor. Det er i alle fall slående likhet mellom de to.

Det er ikke annonsert noen form for folkefinansiering, noe som ikke er så merkelig med tanke på at Obsidian har fått med seg en såpass veletablert utgiver som Paradox Interactive på laget.

En utgivelsesdato for Tyranny er ikke satt, annet enn det noe vage «2016». Under ser du både skjermbilder, og en trailer fra spillet.

4 kommentarer om “Obsidians nye rollespill er annonsert”

  1. Herlig. RTWP er ikke på moten for tiden, så for meg som foretrekker det fremfor både sanntid og turbasert, er dette gode nyheter.

    Svar
  2. Og jeg som håpet på et nytt Alpha Protocol :-P Ser fint ut, for all del, men kan vi ikke få noen andre settinger enn sci-fi/fantasy…

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.