Stellaris har fått lanseringsdato

Det spennende romstrategispillet fra Paradox kommer litt før Hearts of Iron IV, som også har fått dato. Pluss: Ny Stellaris-trailer!

I natt hadde den svenske utgiveren Paradox en pressekonferanse der de blant annet annonserte det nye rollespillet Tyrrany, fra Obsidian Entertainment. I tillegg ga de oss lanseringsdatoene til to spill som vi allerede har vært klar over en stund, nemlig det Crusader Kings-inspirerte romstrategispillet Stellaris og det andre verdenskrig-baserte strategispillet Hearts of Iron IV.

Verdensrommet venter!
Verdensrommet venter!

Stellaris kommer 9. mai, mens Hearts of Iron IV følger 6. juni. Stellaris har også fått en ny trailer, som du kan se nederst.

To etterlengtede spill

I Stellaris må du lede ditt eget imperium i verdensrommet. Spillet kombinerer tradisjonelle elementer fra 4X-sjangeren med dynamikken og uforutsigbarheten vi kjenner fra Paradox’ storstrategispill som Crusader Kings 2. Et av de viktigste elementene i spillet blir utforskning, og Paradox lover at universet blir forskjellig hver gang.

Krig på vår egen klode.
Krig på vår egen klode.

Hearts of Iron IV blir en mer tradisjonell affære – spillet beskrives som en autentisk krigssimulator basert på andre verdenskrig, fullstappet av historiske detaljer. Det dekker både militærstrategi, politikk og diplomati, og lar deg ta kontroll over enhver nasjon som var involvert i krigen, og prøve å lede dem gjennom de kaotiske årene.

Både Stellaris og Hearts of Iron IV befinner seg på våre lister over hvilke spill vi ser mest frem til i året som kommer. Her er den nye Stellaris-traileren:

… og en ny utviklerdagbok fra Hearts of Iron IV:

En kommentar om “Stellaris har fått lanseringsdato”

  1. Håper Stellaris beveger seg litt vekk fra standardformelen til Paradox. Vet ikke helt om Europa Universalis i rommet er veldig interessant. Uansett, jo fortere de blir ferdige med disse spillene, jo forterte får vi Crusader Kings 3. :P

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.