LostWinds-spillene har dukket opp på PC

Frontier har tatt seg en pause fra romskip og fornøyelsesparker for å bringe Wii-spillene i LostWinds-serien til PC.

I påskeferien ble LostWinds og LostWinds 2: Winter of the Melodias lansert på PC uten særlig mye fanfare. Originalt kom disse spillene til Wii, der de fikk en god del oppmerksomhet for sitt innovative kontrollsystem (og fordi de var noe av det bedre av nedlastbare spill på WiiWare-plattformen). Siden har de kommet til mobile plattformer.

Det har tatt sin tid, men nå er altså LostWinds ute på PC også.
Det har tatt sin tid, men nå er altså LostWinds ute på PC også.

LostWinds-spillene er sideskrollende plattform/hjernetrimspill der du må hjelpe en liten gutt gjennom miljøer fulle av farer. Du styrer en ånd som kan manipulere vinden, og må bruke vind-kreftene dine til å beskytte gutten, og hjelpe ham videre. I oppfølgeren kan du også på magisk vis veksle mellom sommer og vinter for å komme forbi hindringene du møter.

Spillene koster 70 kroner stykket, men hvis du er interessert i begge kan du få dem i én pakke for en hundrelapp. Her er den originale Wii-traileren fra 2008 (kontrollene i PC-versjonen ser ut til å være basert på mobilutgaven, så det fungerer nok ikke helt likt – følg lenkene for trailere for de nye versjonene):

LostWinds var faktisk et av svært få spill jeg selv kjøpte på WiiWare. Muligens det eneste.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.