Nytt actionrollespill med CryEngine-grafikk

Wolcen: Lords of Mayhem lar deg slakte monstre og stjele skattene deres i en stor og åpen verden.

Et av de i mine øyner mest spennende actionrollespillene utenom Diablo-serien var Sacred, som kombinerte de tradisjonelle hugg-og-hakk-systemene med en stor og åpen verden. Det nylanserte «early access»-spillet Wolcen: Lords of Mayhem byr også på en slik åpen verden, men har i tillegg svære, datagenererte huler som du kan utforske.

Zombier, eller bare gamle, tynne menn?
Zombier, eller bare gamle, tynne menn?

I tillegg skilter spillet med svært stor frihet til å designe din egen spillfigur, og du kan til og med bygge opp ditt eget hjem i spillets verden.

Wolcen ble opprinnelig folkefinansiert på Kickstarter (under navnet Umbra), og nå har det altså dukket opp i «early access». Utviklerne påpeker at spillet fortsatt har langt igjen før det er i nærheten av ferdigutviklet, noe mange av brukeranmeldelsene også understreker. Hvor lenge spillet skal være i «early access» sies det ikke noe om, men de lover å komme med oppdateringer minst to ganger hver måned.

Med andre ord virker nok dette som et spill du heller bør legge i ønskelisten enn i handlekurven, enn så lenge. Den endelige versjonen skal blant annet by på muligheten til å spille i samarbeidsmodus, og fullstendig støtte for modifikasjoner. Trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.