Tilbake til Lands of Dream i The Council of Crows

Nå som The Sea Will Claim Everything er ute på Steam, vil utvikleren lansere nok et eventyr fra samme verden på tjenesten.

I forrige uke ble det herlige eventyrspillet The Sea Will Claim Everything lansert på Steam. Men det spillet er bare ett av flere som er satt til fantasiuniverset Lands of Dream, kokt opp av Jonas og Verena Kyratzes, og flere skal det bli. I år vil utviklerduoen lansere The Council of Crows, og nå søker de stemmer på Greenlight for å få også det ut på Steam.

Som i The Sea Will Claim Everything, kan du klikke på absolutt ALT i miljøene.
Som i The Sea Will Claim Everything, kan du klikke på absolutt ALT i miljøene.

Når et spill som Road Madness kan klare å karre seg til en Steam-lansering, vil det være rimelig trist om Kyratzes-paret ikke lykkes med å få The Council of Crows ut på tjenesten.

The Council of Crows følger en gutt som blir overrumplet av en snøstorm mens han er på en liten oppdagelsesferd i den lokale skogen. Han går seg bort, og plutselig havner han i Lands of Dream. Her må han utforske landet Hyperborea, langt nord i det fantasifulle universet, og prøve å finne veien hjem igjen.

Problemet er bare at de eneste som kan hjelpe ham er kråkene, og de er ikke så veldig samarbeidsvillige.

Spillet er skrevet av Jonas Kyratzes (som i tillegg til sine egne indie-spill også har jobbet som skribent på spill som The Talos Principle og det kommende Serious Sam 4), får illustrasjoner laget av Verena Kyratzes (som har tegnet grafikken til resten av serien), og musikk laget av Chris Christodoulou (kjent for musikken i The Sea Will Claim Everything og Risk of Rain). Trailer:

En kommentar om “Tilbake til Lands of Dream i The Council of Crows”

  1. Stemt! Skulle ønske de kom på GOG også. Håper ikke grunnen er at GOG sa nei, som de har hatt en altfor stygg tendens til når det gjelder eventyrspill, noe som er meget spesielt med tanke på hvor mye ræl de har lansert det siste året.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.