Tokyo 42 blander GTA og Syndicate

Spill snikmorder i dette lekre, isometriske åpen verden-spillet.

Frozen Synapse-utvikleren Mode 7 vil prøve seg som spillutgiver, og det første spillet de har signert virker temmelig interessant. Tokyo 42 beskrives som en blanding av det klassiske taktikkspillet Syndicate og det originale GTA, og gir deg rollen som en snikmorder i en åpen verden.

Bilde fra flerspillerdelen.
Bilde fra flerspillerdelen.

Vi har ikke mange detaljer om spillet enda, men det fortelles at vi får kjøpe og bruke en rekke forskjellige våpen og verktøy for å utføre oppgavene våre, og at man kan bruke katter (av alle ting) for å snuse opp målene sine. Kanskje du kjemper mot en rase forvokste, hamskiftende mus. Spillet vil forøvrig også ha flerspiller, satt til mer begrensede miljøer.

Selv om grafikken kanskje ser todimensjonal ut på bildene, kan du rotere kameraet slik at du kan se handlingen fra fire forskjellige vinkler.

– Dette spillet er genuint fantastisk. Det minner meg om klassikere fra Amiga og MS-DOS, samtidig som det føles moderne og stilfullt. Jeg kan knapt vente til resten av verden får spille det slik at de kan fortelle meg hvor smart det var av meg å signere det, sier en åpenbart fornøyd Paul Kilduff-Taylor fra Mode 7.

Utviklingen foregår hos Smac Games, noe som selvsagt resulterer i at søk på utvikleren gir oss masse sider om Sid Meier’s Alpha Centauri i stedet. Men her er i alle fall den flotte traileren:

2 kommentarer om “Tokyo 42 blander GTA og Syndicate”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.