Utforsk et mystisk hav i The Inner Sea

Dette spillet ser ut til å være litt inspirert av fjorårsperlen Sunless Sea, og gir deg rollen som sjøkaptein i en fantasiverden.

I går ble The Inner Sea lansert i «early access». Dette spillet er satt til et datagenerert hav, der du søker lykken som kaptein på ei seilskute. Om du gjør det godt, enten du prøver å tjene til livets opphold gjennom handel, eventyr eller piratvirksomhet, kan du bygge opp en egen flåte med ulike, skreddersydde skip.

Underveis må du regne med å delta i taktiske sjøslag, der motstanderne enten er andre skip eller noen av de forferdelige sjøuhyrene som befolker havet. Det vil si, sjøuhyrene er riktignok ikke implementert enda, ettersom spillet fortsatt har en god del igjen av utviklingen.

Skaperne forklarer at planene for spillet involverer flere måneder med ekstra utvikling, men de har ikke noen dato for når fullversjonen skal slippes. Dette skal være fordi de også ønsker å lytte til spillerne, og implementere gode ideer som dukker opp mens spillet er i «early access». Du kan ta en titt på denne traileren for et lite inntrykk av hva spillet har å by på:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.