Norske Trackday Manager er ferdigutviklet

Driv ditt eget racingteam i konkurranse med andre spillere.

Den norske utviklren Arctic Hazard  Game Studios har lansert den ferdige versjonen av Trackday ManagerSteam, etter at det har vært i «early access» en stund. Dette er et managerspill der du må lede ditt eget racingteam, og gjøre alt fra å kjøpe biler og utstyr til å gi detaljerte kommandoer til førerne dine under hvert løp.

Som du ser av bildene, har utviklerne skaffet seg avtaler med ekte sponsorer.
Som du ser av bildene, har utviklerne skaffet seg avtaler med ekte sponsorer.

Disse løpene presenteres i 3D, slik at du hele tiden kan se hvordan ordrene dine påvirker det som skjer på skjermen. I utgangspunktet ser du racingen ovenfra, men du kan zoome helt ned til bakkenivå, og til og med se moroa fra bilen din. Hvert løp varer cirka 10 minutter.

Trackday Manager har dessverre ingen enspillerdel. Alt foregår på nettet, og du konkurrerer alltid med andre spillere. Hvert løp kan ha opp til 16 spillere.

Brukeranmeldelsene så langt er generelt positive, men det er en god del som klager på programfeil og ustabile servere. Forhåpentligvis er dette ting utviklerne får fikset etter hvert. Her er lanseringstraileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.