I dette spillet kan du drepe fiender med regnbuer

I går ble Enter the Gungeon lansert, og reaksjonene fra spillerne er overveldende positive.

Nylanserte Enter the Gungeon kombinerer rask action fra «bullet hell»-sjangeren med «roguelike»-elementer, og inviterer deg til å utforske en grotte full av fiender på jakt etter et våpen som kan, uh, drepe fortiden. Du kan spille alene eller i samarbeid med andre, og velge blant flere spillfigurer med ulike egenskaper.

Jeg er utrolig svak for denne typen pikselgrafikk.
Jeg er utrolig svak for denne typen pikselgrafikk.

Underveis låser du opp en rekke unike våpen, som lar deg gjøre alt fra å skyte fiendene med regnbuekanon til å sende hissige bier etter dem, og hvert våpen skal tilby egne, taktiske muligheter. Du kan også besøke ulike butikker som har etablert seg i grotten, der innehaverne tjener penger på dødsdømte helter som deg, for å kjøpe ekstra hjelpemidler.

Fullversjonen ble lansert i går, og med 623 positive brukeranmeldelser og 27 negative på Steam, kan en vel trygt si at Enter the Gungeon har fått en rimelig positiv mottakelse. Spillet er også ute på PlayStation 4, Humble Store og GOG. Her er en trailer med spillvideo, og under den finner du en litt mer intetsigende lanseringstrailer:

Lanseringstraileren:

 

 

2 kommentarer om “I dette spillet kan du drepe fiender med regnbuer”

  1. Jeg får epilepsi av noen av trailerne til dette spillet. Seriøst, det ser ganske morsomt ut, men hvorfor kan de ikke tone ned effektene noe? Synes det blir altfor slitsomt og stygt.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.