Hand of Fate får oppfølger

Actionrollespill og samlekortspill kombineres nok en gang, og denne gangen er det helten fra forrige spill som må til pers.


Hand of Fate er en kombinasjon av actionrollespill og samlekortspill, der du og motstanderen må spille ut forskjellige kort og på den måten sette opp grotter som du må kjempe deg gjennom i tredjepersons actionrollespill. Nå har de australske utviklerne i Defiant Development annonsert at spillet får en oppfølger.

Kampsekvensene.
Kampsekvensene.

I Hand of Fate 2 får vi blant annet muligheten til å få med oss kompanjonger som kan kjempe ved siden av oss i kamp, samtidig som de får sine egne historier og interaksjonsmuligheter. I tillegg skal vi denne gangen få reise rundt på et verdenskart for å utforske fantasiuniverset spillet foregår i. Målene for kampsekvensene skal også være mer avanserte og varierte enn før.

Handlingen foregår 100 år etter hendelsene i originalen. Helten fra det første spillet endte opp med å ta makten i fantasiverdenen, og forby all magi. Nå hersker din tidligere spillfigur som en tyrann. Motspilleren fra det første spillet har vendt tilbake, og får rollen som mentoren til spillets nye heltinne.

Hand of Fate 2 skal etter planen lanseres tidlig neste år, og du kan allerede sjekke det på Steam.

5 kommentarer om “Hand of Fate får oppfølger”

 1. Var dette et slikt spill der man la kortene under/foran kamera og figurene kom på skjermen?
  I så fall.. vet ikke om jeg er helt forteolig med slike AR kkonsepter altså..

  Svar
  • Heh, jeg hadde planlagt en setning om det, men hukommelsen er som en gullfisk, så jeg glemte det.

   Fullførte «det ordentlige» Hand of Fate for en håndfull år siden. Herlig spill.

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.