Democracy 3: Africa er lansert

Nå kan du endelig bli statsleder i Afrika også.

Democracy 3 er et spennende politisk strategispill, der du skal styre en hel nasjon gjennom både gode og onde dager.  Skjønt, det er litt opp til deg hvordan dagene skal bli for folk flest. Her handler det om å balansere økonomien, samtidig som du skal tilfredsstille mest mulig av befolkningen din.

Tidligere har det fått tre pakker med nedlastbart innhold (Clones and Drones, Social Engineering og Extremism), men denne gangen er det en større, frittstående utvidelse satt til Afrika. En ting som er litt kult, er at om du har kjøpt tidligere nedlastbart innhold, vil det også fungere med denne utvidelsen.

I Democracy 3: Afrika får man muligheten til å styre følgende land:

  • Botswana
  • Egypt
  • Ghana
  • Kenya
  • Mauritius
  • Nigeria
  • Senegal
  • Tunisia
  • Zambia
  • Sør-Afrika

Democracy 3: Africa er tilgjengelig på GoG (125 kroner), Steam (100 kroner) og Humble Store (125 kroner), eller via utviklerens hjemmeside (125 kroner, Steam-utgave). Alle prisene unntatt Steam er cirka-priser basert på vekslingskurs i skrivende stund mellom Euro og Norske kroner (1:9,33).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.