Se Tim Schafer og Dave Grossman spille Day of the Tentacle

Har du tre timer til overs? Da kan du jo se Day of the Tentacle-skaperne diskutere spillet sitt mens de fullfører det.

I forbindelse med nyversjonen av LucasArts-klassikeren Day of the Tentacle, satte Tim Schafer og Dave Grossman seg ned for å fullføre det klassiske eventyret sammen. Det var de to som opprinnelig kokte opp det absurde spillet, og nå husker de tilbake på utviklingen og livet som LucasArts-ansatt, samtidig som de diskuterer ulike aspekter av spillets design.

Jeg har ikke sett hele videoen enda – den varer altså i like over tre timer – men allerede i starten nikket jeg i alle fall gjenkjennende da de begynte å snakke om «monkey wrench»-gåten i Monkey Island 2. Jeg husker hvor lenge jeg satt fast der, og hvor lite jeg skjønte da løsningen ble presentert (via et blad, helt sikkert). Resten av videoen får jeg spare til senere.

Her er hele videoen:

En kommentar om “Se Tim Schafer og Dave Grossman spille Day of the Tentacle”

  1. Ooooh, Dave Grossman. Kunne godt tenkt meg at han begynte å lage spill igjen. Kanskje det var han som var den beste designeren av de tre LucasArts-kameratene?

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.