Taktikk og strategi på en fremmed klode

Shock Tactics byr på XCOM-aktig kamp og Civilization-aktig utforsking, i en verden inspirert av TV-serien Firefly.

Det tyske indie-studioet Point Blank Games har annonsert Shock Tactics, et strategispill der du må utforske en fremmed klode. Uheldigvis er ikke din fraksjon alene om å ønske seg ressursene på den rike planeten, og i stedet for å sette seg ned og snakke om fordeling av land som normale, siviliserte mennesker, må du bare finne frem laserriflene først som sist.

Spillet kombinerer strategi på et stort kart bygd opp av heksagoner, der du må bygge baser og sanke ressurser, med taktiske kamper i stil med XCOM-spillene. Du må også forske frem ulike hjelpemidler som du kan bruke til å gi soldatene dine urettferdige fordeler i felten. Traileren under gir et ganske godt inntrykk av hvordan det hele fungerer.

Shock Tactics skal etter planen lanseres på PC i den siste delen av 2016. Det gis ut av EuroVideo Games. Her er traileren:

 

En kommentar om “Taktikk og strategi på en fremmed klode”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.