Politieventyret Beat Cop blir neppe helt som Police Quest

Skaperne av This War of Mine gir ut et piksel-eventyr der du spiller en New York-purk i trøbbel.

I Beat Cop spiller du en tidligere politietterforsker som har fått skylden for et drap han ikke har begått. Nå er han degradert til å patruljere de tøffeste nabolagene i Brooklyn i New York. Hans gamle venner ignorerer ham, den nye sjefen hater ham, kona utnytter ham og den lokale mafiaen ønsker hodet hans på et fat.

Ser du hva jeg ser? En feilparkert bil!
Ser du hva jeg ser? En feilparkert bil!

Nå må han prøve å finne sannheten bak mordet, samtidig som han prøver å gjør jobben sin på gata.

Beat Cop skilter med en ikke-lineær handling, flere ulike avslutninger og mye mørk humor. Som du kanskje ser av bildematerialet, finner handlingen sted på åttitallet – så det er nok mer Dirty Harry enn CSI.

Spillet utvikles av polske Pixel Crow, og gis ut av deres landsmenn i 11 Bit Studios – mer kjent for det unike krigsspillet This War of Mine. Det at de er involvert lover forhåpentligvis godt for Beat Cop, som etter planen skal lanseres på PC i løpet av årets fjerde kvartal. Trailer:

En kommentar om “Politieventyret Beat Cop blir neppe helt som Police Quest”

  1. Så skaperne av This War Of Mine lager ikke spillet, de bare gir det ut? FIkk ikke så store forventninger nå lenger…..

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.