Nå er den tredje King’s Quest-episoden klar

Følger du med på Sierra-kongen Grahams nye eventyr?

De fleste som hadde PC på åttitallet, vokste opp med Sierras mange eventyrspill. King’s Quest, Police Quest, Space Quest – ja, til og med noen spill uten Quest i navnet, slik som Leisure Suit Larry-serien (utrolig nok uten å ta skade av det). King’s Quest-serien var kronjuvelen i Sierras skattekiste, og det forble den helt til slutten av nittitallet.

Grafikkstilen gjør det litt vrient å se hva som foregår i dette bildet, men den brune klumpen er altså hodet til en mann som ligger i forgrunnen. Så vet du det.
Grafikkstilen gjør det litt vrient å se hva som foregår i dette bildet, men den brune klumpen er altså hodet til en mann som ligger i forgrunnen. Så vet du det.

Nå er King’s Quest-serien tilbake, om enn i litt annerledes form enn før. Nye King’s Quest er et episodebasert eventyr med actionsekvenser, der vi følger Kong Graham som gjenforteller et eventyr han opplevde i sin ungdom. Det er selvsagt mulig han smører litt ekstra tykt på til tider, men det er bare en del av moroa.

Den første episoden kom ut i fjor sommer, og den andre dukket opp i desember. Nå har episode tre blitt lansert, nok en gang for PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 og PC. I denne episoden har Grahams magiske speil fortalt ham hvor hans ekte kjærlighet befinner seg, og dermed må han legge ut på eventyr for å redde henne. Eller muligens bli reddet av henne.

Skal vi tro de første brukeranmeldelsene, er denne episoden et par hakk bedre enn den forrige, som fikk blandet kritikk og generelt ble sett på som mye dårligere enn den store og åpne debut-episoden. Godt nytt for de som kjøpte hele sesongen på grunnlag av den sterke første episoden, med andre ord.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.