Det nye Space Hulk-spillet virker passende klaustrofobisk

Ta en titt på den ferske spillvideoen fra Space Hulk: Deathwing.

Jeg har mistet tellingen over hvor mange Warhammer og Warhammer 40 000-baserte spill som kommer i disse dager, men heldigvis er de mange spillene satt til disse krigerske universene ganske forskjellige. Der nylanserte Battleship Gothic byr på taktisk romskipkamp, leverer det kommende Space Hulk: Deathwing klaustrofobisk førstepersons-action.

Utrivelige miljøer.
Utrivelige miljøer.

Space Hulk-navnet refererer til forlatte romskip som svever eierløst rundt i verdensrommet. Ofte er det en god grunn til at de er forlatte, slik som at de tidligere eierne har blitt spist opp av Aliens-aktige Genestealers. Siden man helst ikke vil at disse beistene skal spre seg, må noen ta jobben med å gå ombord i romskipene, og utrydde uhyrene. Du, altså.

Deathwing lar deg spille sammen med en gruppe datastyrte eller menneskestyrte figurer, og utforske en bråte forskjellige romskip som alle har det til felles at de er fulle av ting som både vil og kan drepe deg. Heldigvis er du ganske tungt pansret, men dette får negative konsekvenser for mobiliteten – noe du kan se av videoen under:

Spillet er under utvikling hos et studio med det mildt sagt rare navnet Streum On Studio og Dark Angels-forfatteren Gavin Thorpe hjelper med historien. Det Unreal 4 Engine-baserte spillet lanseres senere i år, og gis ut av Focus Home Interactive.

 

En kommentar om “Det nye Space Hulk-spillet virker passende klaustrofobisk”

  1. Damndamndamndamn!!
    Me needs! :D

    Jeg elsker Space Hulk på gode Amiga’en. Husker jeg kunne spille det i timevis helt til det krasjet :P
    Dette ser sykt fett ut, og det må sies at jeg er uber fan av co-op spill – milevis fremfor mmo.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.