Utforsk en død verden i unike Duskers

I dette spillet sender du droner rundt i forlatte miljøer, blant annet ved hjelp av tekstkommandoer.

Duskers virker temmelig unikt. Du spiller en droneoperatør, som må bruke fjernstyrte roboter for å utforske en verden der menneskeheten tilsynelatende har blitt utryddet. Alt du ser og hører kommer via sensorene som er installert på disse dronene, og du styrer dem ved hjelp av et delvis tekstbasert grensesnitt.

Spesiell presentasjon.
Spesiell presentasjon.

I tillegg til å prøve å finne ut hva i alle dager som har skjedd, må du lete etter materiale som du kan bruke til å oppgradere dronene dine. Men selv om menneskene er borte, virker det som de eller det som har tatt knekken på dem fortsatt er til stede, så du må ikke tro at du får utforske miljøene i fred. Miljøene er datagenererte, så de er forskjellige hver gang du spiller.

Duskers ble utviklet av skaperne av hjernetrimmeren A Virus Named Tom, og de fikk støtte fra Indie Fund for å skape det. Spillet er blant annet ute på Steam og GOG, og kan også kjøpes direkte fra skaperne. Her er en trailer:

 

2 kommentarer om “Utforsk en død verden i unike Duskers”

  1. Dette spillet er det eneste jeg har kjøpt i early access, og jeg ble ganske hektet på det da jeg begynte å spille det rundt juletider. Det har gått litt i glemmeboka siden den gang, men jeg gleder meg til å se hvordan den ferdige versjonen har blitt. Det kan uansett anbefales varmt!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.